Seacrew Software

Met Seacrew Crew Management Software bieden wij de tools om HR-processen te verbeteren. Onze software hebben we speciaal ontwikkeld voor maritieme werkgevers. Door de flexibiliteit van de software is het aan te passen aan iedere specifieke situatie. De beschikbaarheid van diverse modules en de uitgebreide autorisatie opties maken het mogelijk een op maat gemaakte oplossing aan te bieden, hierdoor kan onze software breed worden gebruikt door diverse sectoren in de maritieme markt. We hebben de modules Crewing, Planning en Payroll Software beschikbaar.

Naast advies, begeleiding en de juiste implementatie van onze eigen software voeren wij ook projecten uit die gericht zijn op de integratie met andere software. Bij de uitvoering van zulke projecten kiezen wij voor een pragmatische en heldere aanpak. Het doel hierbij is het realiseren van een goed en efficiënt gebruik van de software en daarmee tijdverlies en de persoonsafhankelijkheid terug te dringen.

Let op: Na zorgvuldige overweging stoppen we per 1 januari 2026 met de diensten van de Seacrew Software en de bijbehorende support. We nemen om deze reden geen nieuwe klanten aan.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of hulp nodig? Onze supportafdeling zit voor je klaar.

Crewing Software

In de wereld van morgen moet er meer gedaan worden, steeds sneller en met minder mankracht. Automatisering kan dit proces ondersteunen. In de maritieme wereld is de bemanning één van de kritische succesfactoren. Een optimale inzet hiervan cruciaal. Het beheren van alle data van bemanningsleden vraagt om een heldere, consistente en zorgvuldige manier van werken. Alle relevante gegevens van uw bemanningsleden ziet u in één oogopslag , zoals NAW-gegevens, arbeidscontracten, vaarbevoegdheden, evaluaties en beschikbaarheid. Ook waarschuwingen, voor bijvoorbeeld het verloop van certificaten, vaarbevoegdheden en keuringen, worden weergegeven.

Planning Software

Met onze Planning Software kunt u optimaal uw bemanningsleden inplannen. U kunt zoeken naar geschikte bemanningsleden op basis van functie, beschikbaarheid, bevoegdheden en/of opleidingsvereisten. Naast de geplande vaarperiodes, kunt u ook in één oogopslag de geplande trainingen en de verlofperiodes kunnen zien. De crew changes en crew planning kunt u regelen vanuit diverse invalshoeken, zoals bijvoorbeeld per schip, per team of per cluster planning.

Andere mogelijkheden die u in Seacrew Software vindt zijn o.a. vluchtgegevens, vaardagen per rang of crew historie aan boord inzichtelijk krijgen.

Payroll Software

Met onze Payroll Software voert u uw complete loonadministratie voor bemanningsleden tot aan de salaris-run die uw administratie(kantoor) voor u doet. Maandelijks kunt u een overzicht verkrijgen voor de aanlevering aan de salarisverwerker. Dit kan uw eigen loonadministratie zijn, maar het is ook mogelijk om een koppeling tussen de payroll module van Seacrew met de salarisverwerking via derden te leveren.

Meer informatie?

Heeft u vragen?  Neem contact op met Swanhilde Henze via seacrew@anker.nl of bel +31 50 528 00 00.