Arbeidsongeschiktheid

Uw bemanningslid kan arbeidsongeschikt raken door een ziekte of een ongeval aan boord van een schip. Wij bieden verzekeringsoplossingen voor tijdelijke of permanente arbeidsongeschiktheid.

U kunt ervoor kiezen om de contractuele betalingsverplichtingen die u tegenover uw bemanningslid heeft in geval van arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Onze unieke service gaat verder dan alleen het uitbetalen van de verzekerde uitkering.

Omdat het in ieders belang is dat uw bemanningslid zo goed mogelijk herstelt, zullen wij alles doen om u en uw werknemer zo goed mogelijk te begeleiden bij het herstel.

30 image

Tijdelijke arbeidsongeschiktheid

In geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid is er vaak sprake van een contractuele loondoorbetalingsverplichting richting uw bemanningslid. Uw bemanningslid heeft recht op loon tijdens ziekte, deze verplichting kunt u bij ons verzekeren.

30 image

Permanente arbeidsongeschiktheid

Een bemanningslid kan geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raken. Als werkgever loopt u hierin financiële risico’s. De bedragen die gemoeid gaan met een arbeidsongeschikte bemanningsleden kunnen hoog oplopen, wij vinden het daarom van belang u zekerheid te kunnen bieden in deze situaties.