Compliment, klacht of suggestie

Wij horen graag van u of u tevreden of ontevreden bent over onze dienstverlening. Zo komen wij te weten wat we goed doen, maar vooral wat wij beter kunnen doen. Bij klachten doen wij er alles aan om u een passend antwoord te geven en uw probleem op te lossen. Onze definitie van een klacht is: Elke uiting van een klant van ontevredenheid. U kunt ons uw klacht, maar ook een compliment of suggestie doorgeven via onderstaand online formulier.

30 image

U heeft een klacht

Anker Crew Insurance zet zich er voor in haar dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau uit te voeren. Het kan helaas voorkomen dat u niet tevreden bent over de wijze waarop wij uw verzekeringsaanvraag of schadeclaim behandeld hebben.

Het is verstandig dit zo spoedig mogelijk met de medewerker in kwestie te bespreken, zodat u samen kunt bekijken of uw bezwaren weggenomen kunnen worden. Is uw onvrede daarmee nog niet weggenomen, dan kunt u een klacht indienen bij onze afdeling Klachtenbeheer. Wij zullen uw klacht vervolgens zo spoedig mogelijk afhandelen.

Een klacht indienen

Heeft u een klacht, dan kunt u deze melden via het onderstaande online formulier, of mailen naar klacht@anker.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op om uw klacht te bespreken en samen te kijken naar een oplossing. Klik hier om onze klachtenprocedure te lezen

Compliment, klacht of suggestie

Via onderstaand formulier kunt u uw compliment, klacht of suggestie aan ons doorgeven.

Klachtenformulier NL
Ik heb een
Het gaat over

Maximum file size: 10MB