Anker Insurance Company

Meer dan 110 jaar maritieme verzekeraar.


Als bemanningsverzekeraar verzekert Anker Crew Insurance al ruim 110 jaar bemanningsleden in dienst van maritieme werkgevers. Anker biedt maritieme werkgevers hierbij verzekeringsoplossingen op de terreinen ziekte, arbeidsongeschiktheid, overlijden en ongevallen. De dienstverlening van Anker Crew Insurance is afgestemd op de behoeften van maritieme werkgevers en hun bemanningsleden.

 

30 image

Sponsoren

Als verzekeraar in de maritieme branche vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan culturele en maatschappelijke activiteiten en initiatieven binnen de maritieme sector. Op deze manier willen wij betrokken zijn in de omgeving waarin we werken, delen van kennis en de samenwerking met andere maritieme organisaties. Hierdoor willen we meerwaarde bieden aan de maritieme branche. Kijk op onze  sponsorpagina voor meer informatie.

rrr

Annemiek van Dijk-Bos

Managing Director

rrr

Norbert Schuur

Financial Director

rrr

Joris Bos

Technical Director

Wat ons onderscheid

Wat ons onderscheid

  • Wij leveren bemanningsverzekeringen wereldwijd
  • Onze verzekeringen zijn voor alle maritieme sub sectoren
  • U kunt 24/7 contact met ons opnemen via onze Anker Alarm Service
30 image

Missie
Als nicheverzekeraar en specialist bieden wij verzekeringen en diensten aan maritieme werkgevers en verzekeringsoplossingen op het gebied van rechtsbijstand, reis en recreatie.

Visie
In een landschap van gelijkvormigheid en standaardisatie willen wij onderscheid bieden. Oplossingen worden in nauwe samenwerking met partners en klantgroepen ontwikkeld. Hierbij wordt snelheid, doelmatigheid en maatwerk gecombineerd met menselijkheid, loyaliteit en binding.

Identiteit
Duidelijk zijn in wat we doen. Of niet doen. Met open vizier (samen)werken op basis van vertrouwen en wederkerigheid. Er zijn op de momenten wanneer het ertoe doet. Groeien door van elkaar te leren en door te doen en te durven.